Top

Atelier Robotiq Twilight Golden Hour set

Toevoegen als favoriet
Toevoegen als favoriet

 1.040,00 1.468,00

Productomschrijving

Atelier Robotiq Twilight Golden Hour set

Twilight Golden Hour set

De Twilight Golden Hour Set is het topmodel van Atelier Robotiq. Wanneer de dag de nacht ontmoet, verschijnt Twilight. De Twilight is een vezelsculptuur van fijne lijnen die in de lucht zijn getekend en haar aanwezigheid vormen.

De overgang van dag naar nacht en hun moment van coëxistentie worden vastgelegd door de twee vormen die in elkaar overgaan. Terwijl je je afvraagt ​​hoe de ene vorm in de andere kon zijn gegaan, lijken ze ook op natuurlijke wijze in perfecte balans naast elkaar te bestaan. De vezelkleuren die in transparante lagen verschijnen, geven subtiele hints van roze, blauwe en warme gele tinten, die de schemerhemel weerspiegelen.

De Twilight-lampen van Atelier Robotiq zijn ontworpen met behulp van dezelfde lichtgewicht luchtvaarttechnische principes als de eerdere UFO-vezelpatroonlampen. De Twilight-lampen bestaan ​​uit een minimum aan lijnen die precies genoeg zijn om de vorm weer te geven en vast te houden. Het zoeken naar de grenzen van dit nieuwe kevlarmateriaal resulteerde in een structuur die onvoorstelbaar licht en sterk is.

Bij de Twilight Golden Hour set hoort een dimbare, matwitte, warmwitte LED-lamp. Deze prachtige set is ook verkrijgbaar in de kleuren Pink Moon en Indigo Nights.

Atelier Robotiq designlampen

Atelier Robotiq is een Rotterdams designbedrijf, opgericht door Søren Blomaard en Anne-Lise Heydra. Anne-Lise studeerde af aan de Willem de Kooning Kunstacademie. Søren studeerde Industrieel Productontwerp aan de Technische Universiteit Delft.

Het begon allemaal met een idee op een moodboard aan de muur in hun huis. Vanaf daar begonnen ze te creëren en te experimenteren met een materiaal of specifiek proces als uitgangspunt. Voornamelijk om te leren over nieuwe materialen en technieken en hun grenzen. In deze periode begon Atelier Robotiq ook hun eerste experimenten met robotvezelweven. Een industriële techniek die voornamelijk wordt gebruikt voor toepassingen in de lucht- en ruimtevaart.

Door verschillende achtergronden in de robotica, lucht- en ruimtevaarttechniek, productontwerp en beeldende kunst te combineren, resulteert in een ongewone maar interessante mix van vaardigheden. Het team van Atelier Robotiq houdt ervan om te experimenteren met nieuwe materialen en een productieproces echt te leren kennen. Nieuwe dingen leren en de tijd nemen om ideeën en ontwerpen te laten groeien en rijpen. De Twilight Golden Hour set van Atelier Robotiq is hier een prachtig voorbeeld van.

Atelier Robotiq Twilight Golden Hour set

Extra informatie

Kleur

Golden Hour, Messing Frame

Diameter

Large ø 72 cm, Medium ø 55 cm

Hoogte

Large 96 cm (incl pendel), Medium 68 cm (incl pendel)

Levertijd

4 tot 6 weken

Levering

Inclusief 2500K 4,5 watt dimbare mat witte led lichtbron, 1.5 meter zwart textielbedrading en plafondkapje.

Verzending

Gratis binnen Nederland (overige landen op aanvraag)

BTW

Prijs is inclusief 21% btw

Ik heb een vraag over deze lamp

"*" geeft vereiste velden aan

Lloyd Industrials