Top
SALE

Atelier Artiforte TC-6 Tafellamp TC6

Toevoegen als favoriet
Toevoegen als favoriet

Oorspronkelijke prijs was: € 745,00.Huidige prijs is: € 633,25.

Productomschrijving

ATELIER ARTIFORTE TC-6 TAFELLAMP

TC-6 tafellamp Aldo van den Nieuwelaar 1968

De TC-6 Tafellamp, afkomstig uit de collectie van Atelier Artiforte, onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp, gecreëerd door de architect en ontwerper Aldo van den Nieuwelaar. Vervaardigd met zorg en precisie in Nederland, belichaamt de TC-6 tafellamp de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. TC-6 is een waar kunstwerk dat niet alleen functioneel is, maar ook een verbluffende visuele aantrekkingskracht heeft. Het ontwerp, dat gedurfd en toch verfijnd is, weet de aandacht te trekken en zal ongetwijfeld een statement maken in elke ruimte waarin het wordt geplaatst. De TC-6 tafellamp is ook te gebruiken als wandlamp.

TC6 Aldo van den Nieuwelaar

Toonaangevend vormgever en architect Aldo van den Nieuwelaar ontwerpt in 1968 een serie TC6 tl-lampen waarbij de lichtbron het uitgangspunt is. De TC–6 tafellamp met een cirkelvormige tl-buis is het meest in het oog springende ontwerp uit deze serie. Atelier Aritforte bracht dit icoon in 2022 terug, nu uitgevoerd met LED-lichtbron. Naast lampen ontwierp Van den Nieuwelaar ook meubels. Zijn Amsterdammer kast voor Pastoe is een van zijn bekendste ontwerpen. Karakteristiek om zijn rolluik als kastdeur.

Atelier Artiforte

Ruim 90 jaar na haar oprichting schijnt Atelier Artiforte nieuw licht op het eigentijdse interieur. Ontdek heruitgaven van vintage klassiekers en innovatieve lichtobjecten van de beste Nederlandse ontwerpers. Atelier Artiforte combineert glasheldere vormgeving en bewuste materiaalkeuze met moderne LED technieken.

Dutch Designlampen Studio Lloyd Industrials

Begin 2023 heeft Studio Lloyd Industrials haar deuren geopend onder de Rotterdamse Hofbogen. In deze showroom worden, naast onze eigen nieuwe emaille lampen van EBLI en de White collectie, ook de meest waanzinnige designlampen van Stilnovo, ANVIA, Jack Brandsma en Atelier Artiforte getoond. Het design en de ontwerper staan centraal op deze plek. Wekelijks ben je van donderdag tot en met zondag van harte welkom en laten wij jou graag al het moois zien op het gebied van designverlichting.

Logo Atelier Artiforte

ATELIER ARTIFORTE TC-6 TAFELLAMP

Extra informatie

Artikelnummer

8720813780006

Kleur

Wit RAL 9010

Hoogte

40 cm

Lengte

40 cm

Breedte

4 cm

Gewicht

4 kg

Levertijd

4 tot 6 weken

Levering

14 watt led 2700K dimbaar middels optische dimmer. snoeplengte 1,5 m, 2 jaar garantie

BTW

Prijs is inclusief 21% btw

Ik heb een vraag over deze lamp

"*" geeft vereiste velden aan

Lloyd Industrials