Top

Industrial light Schreder tube Black Label xl

Toevoegen als favoriet
Toevoegen als favoriet

 2.350,00

20 op voorraad

Productomschrijving

Industrial light Schreder tube black label xl

Industrial light Schreder

De industrial light Schreder tube Black Label uitvoering is uniek. Dit omdat wij deze Schreder tube zelf restaureren en redesignen. De Schreder tube is gemaakt in 1965 en komt uit de hangars van een vliegveld in België. Bijzonder is dat dit een militair vliegveld betrof waar onder andere gevechtsvliegtuigen zoals de Mirage en F16 gestald werden. De lampen waren voorzien van 2 x 65 watt TL-verlichting. Doordat wij de lampen stralen en poedercoaten in een prachtige matzwarte coating krijgen deze een compleet nieuwe look. Lloyd Industrials kiest ervoor om ook de plexiglas buizen te vervangen. Omdat het binnenwerk hiervoor moet worden aangepast, is de restauratie een redelijk tijdrovend proces. Natuurlijk hebben wij ook de TL-verlichting vervangen voor nieuwe dimbare LED in 2500K in mooi warm licht. Bovendien is het ook mogelijk om de lampen te voorzien van 3000K LED. Hierdoor creëer je een wittere lichtval.

Limited Edition – slechts een beperkt aantal industrial light Schreder tube black label zijn leverbaar in deze uitvoering.

Industrial light Schreder tube Black Label

De Black Label collectie van Lloyd Industrials is ontstaan vanuit de gedachten om de nadruk te leggen op de vormgeving van het armatuur. Door alle losse onderdelen van de industrial light Schreder tube black label te poedercoaten ontstaat een silhouette. Een vorm die niet wordt afgeleid door kleur- of materiaalgebruik. De Schreder tube Black Label krijgt door de prachtige mat zwarte coating een stoer en minimalistisch uiterlijk. Bovendien is poedercoating een duurzaam proces dat bestaat uit organische materiaal zonder oplosmiddelen of verdunners en dat nauwelijks afval produceert. Het resultaat is een harde, stootvaste en bovendien milieuvriendelijke gebakken afwerklaag.

De robuuste industrial light Schreder tube black label xl wordt een stoer lichtobject dat bijna lijkt te zweven in de ruimte. Daarmee geven wij licht een geheel nieuwe eigen dimensie. Verleden en heden smelten samen en vormen de ultieme vorm van upcycling.

Duurzaam hergebruik van deze hanglamp

Wij geloven in het behoud en duurzaam hergebruik van dit industrieel erfgoed, de bron van Lloyd Industrials. De Schreder tube is uniek, upcycled en enkel verkrijgbaar bij Lloyd Industrials. Wij maken dit unieke lichtobject speciaal voor jou op bestelling gereed.

Industrial light Schreder tube black label xl

Extra informatie

Kleur

Mat zwart

Lengte

170 cm

Hoogte

30 cm

Gewicht

30 kg

Levertijd

8 – 10 weken

Verzending

Gratis binnen Nederland (overige landen op aanvraag)

Levering

De lamp worden geleverd met twee dimbare 18watt LED buizen in 2500K (warm licht) of 3000K (standaard wit licht). 3 meter zwart textielbedrading en 150cm dikke zwarte schakelketting.

BTW

geen BTW (product volgens margeregeling)

Ik heb een vraag over deze lamp

"*" geeft vereiste velden aan

Lloyd Industrials